Kasvohoidot

PANDHY'S kasvohoidot

 

 

Pikavirkistys(30min)..............................................................................................35€

Kaikille ihotyypeille sopiva nopea freesaushoito kasvoille. Hoito soveltuu esimerkiksi pikaiseksi piristykseksi ennen viikonloppua, juhlia tai vaikka pikkulahjaksi ystävälle. Hoito on nopea piristys sekä iholle, että mielelle.

Noin puoli tuntia kestävän hoidon aikana kasvojen iho kuoritaan ja iholle levitetään tehoaineet. Tehoaineiden vaikuttaessa kasvoja hierotaan, jolloin kasvojen verenkierto vilkastuu saaden kasvot loistamaan. Lopuksi kasvoille laitetaan ihotyypin mukaan valittu naamio.

 

Peruskasvohoito(1h)..............................................................................................50€

sis. alkupuhdistustus,ihotyypin mukainen kuorinta,mahdollinen mekaaninen puhdistus,hieronta,naamio,hoitovoide.

-Kosteuttava peruskasvohoito 

-Ongelma ihon peruskasvohoito

 

Moisture Kick (1h...................................................................................................60€

sis. Kosteuttava kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tehoaineiden imeytyksen hieronnalla, kosteuttava naamio ja loppuvoiteen.

 

TrueDelight erikoiskasvohoidot

 

B'Matt...................................................................................................................70€

Rasvoittuvalle iholle sopiva.

Erityisen tasapainottava kasvohoito. Hoidon aikana kuoritaan iholta kuollut ihosolukko, hierotaan kasvoja suolatyynyillä, jotka sisältävät mineraalisuolaa ja aromaattisia öljyjä, tasapainottaen rasvoittuvaa ihoa. Lopuksi saat kasvoillesi ihohuokosia puhdistavan ja talineritystä rauhoittavan naamion.

Hoidon jälkeen iho tuntuu kosteutetulta, tasapainotetulta ja mattaiselta. Löydät myös ihanat kotihoitotuotteet, joilla saat tasapainoitettua ihon talineritystä hoidon jälkeen, ilman pelkoa ihon liiallisesta kuivumisesta.

V'Vanish..................................................................................................................70€

Ihoa vaalentava ja kirkastava hoito, joka soveltuu myös herkästi reagoivalle iholle. Hoidossa käytettävät tuotteet ovat suunniteltu tasoittamaan ihon väriä ja vaalentamaan pigmenttimuutoksia  ilman ärsytystä tai herkkyyttä.

Hoito sisältää kirkastavan kuorinnan ja hellävaraisen sokeripuhdistuksen jolla poistetaan mustapäitä ilman mekaanista ärsytystä, tämä menetelmä toimii pinnalla oleviin, näkyviin mustapäihin. Tehoaineita imeytetään hieronnalla ja lopuksi levitetään ihoa kirkastava ja vaalentava naamio.

Täydellinen hoito pigmentoituneelle iholle.

Re'age-nt..............................................................................................................70€

Ihana juonteita tasoittava hoito. Hoidossa kasvot kuoritaan, jonka jälkeen kasvot saavat sokerimikrohieronnan. Sokerimikrohieronnassa käyteään hierontasokeria, jolla tehtävä hieronta saa aikaan ”mikrovaurion” ihossa, joka aktivoi kollageeni- ja elastiinisäikeitä. Hieronnan jälkeen iholle levitetään kiinteyttävät tehoaineet ja hyaluronihappoa sisältävä kasvonaamio.

Täydellinen apu stimuloimaan ihoa ja parantamaan ikääntymisen merkkejä. Re’age-nt linjan tuotteita löydät myös kotihoitoon ylläpitämään nuorekasta ilmettä.

 

PANDHY'S Erikoiskasvohoidot

 

Calming effect.....................................................................................................75€

Tämä hoito tasapainoittaa naisenergiat,hellii sielua ja kaunistaa ihoa, tarjoten täydellistä tasapainoa asiakkaalle, joka odottaa tämän tunteen kokemista uudelleen!

Tiesitkö tämän? Ruusukvartsia pidettiin muinoin rakkauden ja sydämen kivenä. Se vahvistaa hermoja ja helpottaa univaikeuksia. Se auttaa tunteiden järjestelyssä, vahvistaa tahtoa,antaa sisäistä rauhaa ja parantaa itseluottamusta. Se tyynnyttää vihan tunteita ja vahvistaa anteeksiantoa. Se opettaa sinua hyväksymään itsesi ja avaamaan sydämesi rakkaudelle.

 

Sweet Delight......................................................................................................80€

Ihanan makea hetki – täydellinen rentoutus itselle tai lahjaksi!

Hoidossa kuoritaan iho, jonka jälkeen tehdään ihana sokerikasvohieronta. Hieronta vilkastuttaa lymfanestekiertoa, mikä auttaa kasvojen alueen turvotuksiin ja nesteiden kerääntymiseen.Sopii kaiken tyyppisille ihoille, tehoaineet valitaan asiakkaan tarpeen mukaan.

Kasvohieronnan lisäksi hoito sisältää niska-hartia hieronnan GuaSha-kivillä. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja tuo rentoutta lihaksiin. Kasvoille hierotaan vielä tehokkaat öljyt hoitamaan ihoa sokerinaamion alla. Hoito kestää puolitoista tuntia.

 

Anti-age nuorennushoito sokerilla.........................................................................90€

Kasvohoito sisältää puhdistuksen, kuorinnan, sokerihieronnan, sokerinyytit, tehoaineiden imeytyksen sokerilla, naamion sekä loppuvoiteet.

 

Guasha-kasvohoito.............................................................................................90€

Hoidossa tehtävä hieronta GuaSha-kivillä on itsessään kokemus. Hoidossa saat kaksi hierontaa. Kuoriva ja kirkastava sokerihieronta kuorintana jonka jälkeen tehdään ihoa kiinteyttävä GuaSha-kivihieronta. Hieronta rentouttaa lihaksia, aktivoi kuona-aineiden poistumista ja aktivoi kollageenin tuotantoa. Lopuksi levitetään  kasvonaamio, jonka aikana voit rentoutua ja nautiskella miellyttävästä olosta.

 

RED PEEL kemiallinen kuorinta.............................................................................99€

Kemiallinen kuorinta on tehokas menetelmä monien iho-ongelmien hoitoon. Kuorinta nopeuttaa ihosolujen luonnollista uusiutumista ja ihon kuolleen pintakerroksen poistumista. Kun iholta poistetaan ylimääräinen karhea pintakerros, iho muuttuu puhtaaksi ja pehmeäksi ja ihon luonnollinen väri vahvistuu. Kemialliset kuorinta-aineet sisältävät mietoja orgaanisia happoja, jotka mm. parantavat ihon kosteudensitomiskykyä ja estävät bakteerien kasvua. Kuorinnat sopivat ihon uudistamiseen, tupakoitsijalle, ikääntyneelle iholle, akneen, pigmenttimuutoksiin, juonteisiin, erinomainen hoito myös kuivalle ja herkälle iholle. Ennen hoitoa ei tarvita erityistä esikäsittelyä, eikä hoidon jälkeen tarvita toipumisaikaa.