Make up studio & PANDHY'S mineraalimeikit

Make-up Studio on laadukas ammattimeikkisarja.

Erittäin korkealaatuinen,laaja sekä ihoystävällinen meikkisarja Make-up Studio on ollut ammattilaisten valinta jo vuosia. Sarjan tuotteet ovat kehitetty nimenomaan pohjoismaalaisten vaaleaa ihoa silmälläpitäen. Sopii kaikille ihotyypeille, myös allergiasta ja atooppisesta ihosta kärsiville. Kun haluat meikkituotteet,jotka pysyvät kauniina kasvoillasi on MAKE UP STUDIO meikit ehdoton valinta kaiken ikäisille naisille. Tuotteita ei ole testattu eläimillä.

Värit sisältävät paljon pigmenttiä ja pysyvät hyvin.
Sarja on todella laaja ja värivalikoimasta saat koottua omaan käyttöösi sopivan kokonaisuuden.

PANDHY'S Mineraalimeikit

PANDHY'S mineraalimeikit avaavat aivan uuden ulottuvuuden kasvojen ja vartalon ehostukseen. PANDHY'S mineraalimeikit ovat kehitetty silmällä pitäen kolmea tärkeää asiaa: tuotteet ovat pitkäkestoisia, ne eivät aiheuta ärsytystä ja ne luovat raikkaan sekä tasaisen lopputuloksen kasvojen ja vartalon iholle. Tuotteet eivät tuki ihohuokosia ja ne eivät sisällä öljyjä, silikoneja tai vahoja. PANDHY'S mineraalimeikit ovat luonnostaan vedenkestäviä ja niiden sisältämät ainesosat antavat iholle luonnollisen suojan auringon UVB-,UVA ja URA-säteitä vastaan. Tuotteita ei ole testattu eläimillä.

PANDHY'S minereelimeikeistä löytyy laaja valikoima ehostustuotteita niin kasvoille kuin vartalollekkin. Tule kokoamaan itsellesi juuri sopiva kokonaisuus ja ihastu mineraalimeikkien loistavaan maailmaan!

Make-up Studio