Mikroneulaus

Mikroneulaus -terapiaa käytetään ihon anti-aging -hoidoissa, selluliitin käsittelyssä, raskausarville, muille arville ja hiusten lähtöön sekä miehille että naisille.

Mikroneulaus on viimeisin kauneustrendi Hollywoodissa. Nämä pienet neulat auttavat Hollywoodin kirkkaimpia tähtiä, kuten Angelina Jolieta pitämään ihonsa nuorekkaana ja virheettömänä. Mikroneulauksen tehon ovat huomanneet myös Brad Pitt ja Täydellisten naisten Felicity Huffman.
 

Miten mikroneulaus toimii?

Mikroneulausrullissa on 540 erittäin kapeaa 0,20 mm neulaa, jotka tekevät ihoon pieniä mikroreikiä. Tämä stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa luonnollisella tavalla.
Täydellinen imeytyminen

Mikroneulauksessa ihoon syntyvien mikrokanavien kautta iholle levitettävät terapeuttiset seerumit myös imeytyvät huomattavasti paremmin ja vaikuttavat siis merkittävästi ihon kuntoon. Useat kliiniset tutkimukset todistavat, että seerumit imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin neulauksen jälkeen.

Tutkimukset ovat myös osoittaneet, että neulaus paksuntaa ihoa tasaisemmin kuin muut ihon pintaa uudistavat menetelmät, kuten IPL- tai muut hoidot.
 

Hinnat

   Kasvot 200 €
   Kasvot, kaula ja decolléte 250 €
   Arvet alkaen 100 €
   5 seuraavaa hoitoa alkaen 100 €

Sisältää henkilökohtaisen mikroneulausrullan, millä voidaan tehdä yhteensä 6 hoitoa
 

Ennen ja jälkeen kuvia

Ennen ja kahden käsittelyn jälkeen

Mikroneulaus ennen jälkeen

Kolmen käsittelyn jälkeen

Mikroneulaus ennenMikroneulaus jälkeen

Kolmen käsittelyn jälkeen

Mikroneulaus ennenMikroneulaus jälkeen

Yhden käsittelyn jälkeen

Mikroneulaus ennenMikroneulaus jälkeen