Vartalohoidot

KRIOPLAST

Krioplast-hoito vähentää rasvan määrää, poistaa elimistöstä myrkkyjä ja aktivoi lymfa- ja verenkiertoa. Hoito sisältää pintaverenkiertoa elvyyttävän kuorinnan, rasvaa pilkkoavat ampullit, mikroverenkiertoa aktivoivan seerumin ja kehoa puhdistavan-sekä aineenvaihduntaa kiihdyttävän vihreätee naamion.

 

PANDHY´S sokerihieronta

Sokerihieronnosa sokerin tahmauden avulla saadaan stimuloitua väsyneitä lihaksia ja nostamaan kivuttomasti kudosta, jolloin soluväliaineen virtaus paranee. Sokerilla saadaan imeytettyä tehoaineet juuri sinne missä niitä tarvitaan. Muta-naamio parantaa kehon vastustuskykyä, yleistä hyvinvointia ja parantaa kehon aineenvaihduntaa hoidettavalla alueella.

 

PANDHY´S selluliittihoito

Hoidossa tehdään tehokas kuorinta, selluliittihieronta ja mutanaamio Hieronta tehdän kahvihierontasokerilla joka sisältää 2 % kofeiiniä joka tunnetaan tehokkaana selluliiti hajottajana ja sokerin avulla imeytetään myös selluliitin hajoittaja öljy joka sis. mm. sitruuna-öljyä, Fenkoli-öljyä, Sypressi-öljyä ja Pomeranssi-öljyä. Hoito hajoittaa rasvasoluja, edistää solun aineenvaihduntaa, parantaa verenkiertoa, poistaa myrkkyjä kehosta, kiinteyttää lihaskudosta, vahvistaa kudoksia, edistää nestekiertoa ja estää ödeemaa.